(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті розглянуто особливості семантики і словотвірної структури зоологічних назв на -ок та з’ясовано їх місце у конфіксальній підсистемі українського іменника. Вивчено активність конфіксів, зокрема формантів з постпозитивним компонентом -ок, у процесі творення найменувань тварин.