(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті розглядаються види лексичних перетворень англійської політичної термінології у процесі її перекладу українською мовою. Проаналізовано аспекти техніки перекладу, труднощі у досягненні його адекватності.