(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті розкрито причини появи нової лексики в мовному стандарті, визначено використання туристичної лексики як основи експресивності. Доведено на прикладах, що в туристичному контексті лексика набуває додаткових відтінків значення.