(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті проаналізовано ритмічний малюнок українських паремій, особливості їх римування; закцентовано на звуковому оформленні прислів’їв, взаємодії фонетичних засобів у створенні художньо досконалої форми, що сприяє кращому запам’ятовуванню паремій у процесі комунікації.