(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті розкриваються комунікативно-прагматичні функції редукованих стилістичних фігур − безсполучниковості (асиндетона), еліпсиса, умовчання, усічення. Особливості використання виражальних засобів з’ясовуються на матеріалі публіцистичного й інформаційного мовлення.