(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті на теоретичному рівні досліджуються провідні концепти поетики українського літературного процесу, починаючи від середньовічно-барокових часів і до сьогодення. Так само, на теоретичному рівні окреслюється специфіка змістоутворюючих, формотворчих та феноменальних, з огляду на загальну поетику творення художнього тексту, літературно-образних констант.