(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті в порівняльному аспекті проаналізовані українські та російські народні загадки, схарактеризовані їхні тематичні та художньо-образні особливості, виявлені їх спільні та відмінні риси.