(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2022)
Стаття присвячена компаративному розгляду творчостi Д. Мiтани та Ю. Андруховича на прикладi їхнiх романiв «У пошуках втраченого автора» й «Московiада» та за посередництвом такого поняття, як «лексичний ексгiбiцiонiзм». На основi цього зроблено висновок, за яким, незважаючи на значнi соцiокультурнi вiдмiнностi мiж двома авторами, вони досягають релевантних результатiв, спрямованих на подолання сексуальних табу та глибоке проникнення в основи людського iснування.