(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті на основі досліджень українських та закордонних аспектологів розглянуто семантико-функціональні особливості граматичної категорії виду, описано багатокомпонентну семантику форм доконаного і недоконаного виду.