(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті аналізуються можливі підходи до класифікації квазікомпозитів, порівнюються основні критерії класифікацій таких одиниць з принципами групування складних слів. Дослідниця доводить, що квазікомпозити можуть розподілятися за тими ж ознаками, що й власне складні слова, але й існують певні відмінності, які також розглядаються у роботі.