(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
Визначено емпірично виокремлені способи організації комунікативного простору в українському щоденниковому дискурсі, виявлено типи щоденникової комунікації, простежено лінгвопсихоментальну діяльність комуніканта-продуцента й, комуніканта-реципієнта у процесі інформаційного обміну та взаємовпливу за допомогою знаків природної мови.