(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті досліджено структурно-семантичні особливості лексичних одиниць на позначення назв людини. Звернено увагу на історико-етимологічну основу окремих соціальних діалектизмів. Матеріалом служать сучасні українські художні тексти.