(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті проаналізовані структурно-семантичні особливості каузативних прислівників, які виокремлюються із розряду обставинних. У дослідженні визначено кількісний склад прислівників причини. Прислівники із каузативною семантикою погруповано за відтінками причинової семантики.