(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті розглянуто різні терміни, які вживаються для визначення назв комерційних об’єднань людей. Увагу зосереджено на аналізі структурно-семантичних ознак фірмонімів Кривого Рогу, закономірності їх виникнення і функціонування в урбанонімічному просторі. Визначаються важливі умови для створення успішного фірмоніма.