(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
Статтю присвячено функціонуванню категорії sacrum в художньому універсумі Валерія Шевчука. Зосереджується увага на різних його іпостасях: Бог є Творець усього сущого, Бог є Слово, Бог є Любов, Бог є Володар Раю. Образ структурує цілісний інтертекст.