(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті досліджуються особливості розвитку сучасної дитячої літератури на Криворіжжі, осмислюється тематичний діапазон та ідейний зміст творів письменників рідного краю. Особливу увагу звернено на виховне значення досліджуваних творів для дітей.