(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті розглядається питання формування та розвитку правильної іншомовної звуковимови в дітей дошкільного віку, подається характеристика звуків англійської мови, навчання іншомовної вимови.