(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті розглядаються особливості формування орфоепічних умінь і навичок студентів при вивченні української мови як іноземної. Запропоновані вправи спрямовані на вироблення в іноземних студентів правильної літературної вимови різнорівневих мовних одиниць.