(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті з’ясовано лінгвістичні засади навчання морфології в загальноосвітній школі, охарактеризовано основні поняття граматичної теорії шкільного курсу української мови.