(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті досліджено один із прагматичних різновидів називного роз’яснювально-пояснювального змісту – називний атрибутивної характеризації. Виокремлено структурно-контекстуальні типи таких конструкцій, характерних для мови газет.