(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті з’ясовано особливості мовної репрезентації психічного стану «відчай»; визначено специфіку фразеологічних одиниць із невербальним компонентом у ролі семантичного індикатора, тим самим указано місце таких сталих висловів у системі засобів, які формують емоційний код мови.