(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті описується смислова основа творення віддієслівних іменників, аналізуються явища трансформації процесуального значення у предметне, характеризуються співвідношення між твірними дієсловами й похідними іменниками.