(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті йдеться про бібліографічну пам’ятку – підручник із синтаксису 1914 року видання. Критично висвітлено зміст навчальної книги в аспекті відповідності лінгвістичній теорії початку ХХ ст.; наголошено на ролі І. Нечуя-Левицького в процесі нормалізації української мови.