(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
Статтю присвячено аналізові розробки питання безсполучникового складного речення в українському та російському мовознавстві, зроблено спробу порівняти аспекти та закономірності дослідження зазначеної теми. Визначено тенденції подальшого розвитку вчення про безсполучникове складне речення.