(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті порушується питання щодо вивчення словотвірчого ряду як комплексної одиниці словотвірчого рівня та визначення його місця у вивченні лексичного складу мови.