(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті визначено, розглянуто і проаналізовано стилістичні функції звукопису в індивідуальному стилі видатних поетів початку ХХ ст. На основі ілюстративного матеріалу показана роль звуконаслідування, як одного із прийомів звукопису.