(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
Проаналізовано сугестивні особливості рекламних текстів, виявлено вербальні та невербальні засоби, що мають сугестивне значення, та з’ясовано механізм упливу цих засобів на споживача реклами.