(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті описано технологію формування культури педагогічного спілкування майбутніх учителів початкових класів; визначено умови, шляхи, особливості формування професійної комунікативної компетентності майбутніх учителів початкової школи.