(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті розглядаються особливості афіксації в українській терміносистемі обліку та аудиту, здійснено словотворчий аналіз українських термінів обліку та аудиту, описано їх словотвірні моделі.