(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті проаналізовано особливості функціонування та відмінювання іменних прикметників церковнослов’янської мови української редакції кінця XVI – XVII ст. Зроблено висновок про вплив української мови на ці одиниці.