(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
Простежено закономірності виконання оцінної функції неологізмами, вживаними у заголовках періодичних інтернет-видань, з’ясовано типи лінгвоодиниць, що виступають носіями оцінки, визначено характер донорської зони, звідки залучаються концепти-еталони.