(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
Розглянуто обрядові фразеологізми компаративної природи, з’ясовано факт глибокого знання носієм мови обрядової дійсності (донорської зони) і високий рівень пізнання реципієнтної зони, окреслено структуру, що мають вербалізатори концептів-еталонів, констатовано випадки реалізації полісемантичного характеру концептів-еталонів, синонімії та енантіосемії обрядових компаративних фразеологізмів.