(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті розглянуто значення й словотвірну структуру нових слів з префіксоїдом нано-, що виник у сфері природничих наук і завдяки мовним та позамовним чинникам набуває активного використання в різних сферах. Простежено появу й розвиток нової лексико-морфеми квантитативної семантики, засвідчено глобалізаційні тенденції в її використанні.