(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
Йдеться про вираження згоди засобами фразеології. Основну увагу зосереджено на конотаційних та стилістичних особливостях уживання фразеологізмів зі значенням взаєморозуміння у мові творів українських письменників ХІХ–ХХІ століття.