(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
Стаття містить аналіз вербальних особливостей формування ґендерної політики в українських засобах масової інформації 20–40 рр. XX ст. з урахуванням ідеологічних канонів, характерних для преси зазначеного періоду.