(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
Стаття продовжує низку публікацій автора, присвячених теорії тексту. Розкрито категорію інформативності як ознаку художнього і нехудожнього текстів, визначено її типологічні ознаки та мовне вираження у текстовій структурі.