(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті здійснюється ідеографічний аналіз тематичної групи фразеологічних одиниць на позначення злочинної поведінки людини: визначаються основні варіантно-синонімічні групи, з’ясовується мотиваційна база таких висловів.