(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У мові сучасних газет засвідчено високий рівень динамізму як питомого, так і запозиченого словотворення іменників, прикметників, дієслів, прислівників узуального, неологічного й оказіонального характеру.