(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті з’ясовано історико-етимологічну основу терміна «фразема» та проаналізовано їх із позиції внутрішніх форм; досліджено особливості структури фразеологічних одиниць; розглянуто методологічні та теоретичні засади фразеологічного складу мови; простежено взаємозв’язок фразем і культурно-етнографічних факторів.