(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті подано класифікацію прізвищевих назв XVII cт. і сучасних. Проаналізовані основні типи мотиваційних основ, виявлені особливості найменувань обох періодів.