(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті проаналізовано особливості лексико-синтаксичного вираження інтенцій лікаря під час опитування пацієнта. Виявлено, що з-поміж різних типів речень у структурі реплік-висловлень медичного діалогічного мовлення активністю відзначаються питальні речення тестового характеру, які містять варіанти відповідей альтернативного змісту.