(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
Проаналізовано синтаксичні конструкції експресивного дискурсу. Розглянуто їх структурно-синтаксичні особливості і функціональні можливості. Звернено увагу на своєрідність експресивних засобів в утворенні інформаційного поля, в якому знаходять вираження нові форми комунікації.