(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
Стаття присвячена зіставному дослідженню аллативних дієслів динамічної просторової локалізованості в українській і польській мовах. У ході аналізу виділено смислові групи, визначено, які словотвірні значення є спільними для обох мов, а які характерні для однієї з мов, з’ясовано кількісну наповнюваність кожної групи, встановлено набір словотворчих засобів та їх продуктивність.