(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
Предметом аналізу у статті є лексика весільного обряду Кубані на фоні української народної лінгвокультури з позиції етнолінгвістичного дослідження. Зіставлення споконвічній традиції і культури вторичного утворення дозволяє виявити механізми формування культур пізнього типу, виявити зміну культурних парадигм, зміни в аксіологічній системі обряду, репрезентованих у вербальному і символічному коді обряду.