(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
Стаття присвячена вивченню обрядової фразеології східнослобожанських говірок. Підкреслюємо важливість етнолінгвістичного підходу при дослідженні семантики обрядових фразеологічних одиниць.