(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті висвітлюються теоретичні питання мовного кліше, зокрема статусу і специфіки цих лінгвоодиниць в аспекті розв’язання проблеми щодо обсягу фразеології у вітчизняному й зарубіжному мовознавстві.