(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті розглядається питання доцільності використання соціолектів у художньому мовленні та їх вплив на культуру мовлення зокрема. На конкретних прикладах обґрунтовується роль соціолектизмів у текстах художнього стилю.