(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті розглянуто похідні іменники, що утворені способом суфіксації й використані в сучасному прозовому творі. Установлено найпродуктивніші суфіксальні форманти та з’ясовано особливості семантики проаналізованих дериватів.