(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті на матеріалі творів поетів Херсонщини з’ясовано функції детермінологічної лексики; проаналізовано використання художньо-стилістичних можливостей детермінологічної лексики, що служить для посилення виразності, емоційності, створення яскравого, оригінального образу.