(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті розглянуто явище варіативності в мові творів Г. Смотрицького. Проаналізовано фонетичні, морфологічні та лексичні елементи, з’ясовано причини мовних хитань.